Gå till sidans huvudinnehåll Gå till sidans meny
Kontakt
Lyssna

Utveckla din projektidé

Har du en projektidé som du vill utveckla?

Fundera över följande frågor: Varför behövs projektet? Vad ni vill åstadkomma? Vilka ska medverka i det? Vem är projektägaren? Ta kontakt med oss så ska vi försöka lotsa dig och din projektidé i rätt riktning.

Här finns en mall för att du ska kunna ge en kort presentation av er projektidé till oss. Här finns en version för äldre office.

 

Vi har tagit fram ett stödmaterial i form av en projekthandbok som kan fungera som stöd i projektplaneringen både hur du söker medel hos Region Västerbotten men även i planering till andra finansiärer. Handboken bygger på Logical Framework Approach (LFA).

Här hittar du handboken.

Region Västerbotten har även tagit fram en matris med exempel på hur olika typer av projekt kan arbeta med jämställdhet.

Här hittar du exempelmatrisen.

Här hittar du information om våra ansökningstillfällen och beslutsprocesser.

 

Projektet "Godsterminal i Bastuträsk etapp 2, Lastspår och trafikstart" som Norsjö kommun drivit 2011-2014 med projektledare Ingrid Ejderud Nygren.

Projektet ”Godsterminal i Bastuträsk etapp 2, Lastspår och trafikstart” som Norsjö kommun drivit 2011-2014 med projektledare Ingrid Ejderud Nygren.

 

Uppdaterad 23 augusti, 2016 kl 15:35 av Liv Öberg