Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Almedalens bästa Stockholmsperspektiv

För andra året utser Region Västerbotten "Almedalens bästa Stockholmsperspektiv" under Almedalsveckan i Visby.

För andra året utser Region Västerbotten ”Almedalens bästa Stockholmsperspektiv” under Almedalsveckan i Visby.

Sveriges motor är Stockholm- vilket betyder stora möjligheter för resten av landet. Hur påverkar Stockholms tillväxttakt övriga landet på ett positivt sätt och hur kan vi nyttja Stockholmsregionen för att utveckla andra delar av Sverige?

Region Västerbotten utser för andra året Almedalens bästa Stockholmsperspektiv där en aktör prisas för sin sunda inställning att ta till vara på Stockholms tillväxttakt i sitt eget utvecklingsarbete. Genom missunnsamhet utvecklas vi inte- det gäller att ta till vara på möjligheter istället för att dissa dem.

Hur får jag Almedalens bästa Stockholmsperspektiv?

  1. Skriv en kort motivering om ett projekt, en satsning eller ett agerande som du eller din organisation gjort där ni tagit till vara på Stockholmregionens starka tillväxt i ert egna utvecklingsarbete. Det går bra att motivera en person också. Motiveringen behöver inte vara mer än några meningar- vi fördjupar oss i ert bidrag.
  2. Skicka motiveringen till micaela.lowenhook@regionvasterbotten.se senast kl.12.00 den 5 juli 2016.
  3. Dyk upp på Hela Sveriges opinion- Region Västerbottens och tankesmedjan Idagoras mingel i Almedalen med fokus på ett Sverige större än sina storstäder. Läs mer om kvällen här. Hela Sveriges opinions hålls på Novgorodgränd 1 den 5 juli kl. 20.00. Vinnaren av Almedalens bästa Stockholmsperspektiv utses under kvällen.

För mer information:

Thomas Hartman

Chef enheten kommunikation och externa relationer vid Region Västerbotten

070-666 49 95, thomas.hartman@regionvasterbotten.se

Skriv ut

22 juni, 2016 |
Micaela Löwenhöök
Micaela Löwenhöök

Kommentarer