Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Boende och mötesplats i Almedalen

Precis som förra året erbjuder Region Västerbotten olika samarbetspartners boende under Almedalsveckan till självkostnadspris.

Almedalsveckan har under de senaste åren stärkt sin position som Sveriges kanske viktigaste mötesplats för opinionsbildare och samhällsbyggande.

Precis som förra året erbjuder Region Västerbotten olika samarbetspartners boende under Almedalsveckan till självkostnadspris.

Vi bor i centrala Visby i en fin miljö med frukost, handdukar, sängkläder, internet, trädgård och altaner. Utrymmen som inbjuder till samtal och mingel. Boka boende här!

Aktörer som på ledande nivå anmält intresse att vara med under längre eller kortare tid under veckan är bland annat; Näringslivets transportråd, SSAB, Norrbotniabanegruppen, Kvarkenrådet, Northland Resources, FOU Västerbotten, Brottsförebyggande rådet, Folkbildningsförbundet, Polarbröd, Kulturhuvudstadsåret 2014, Umeå kommun och Region Västerbotten.

Egen seminarielokal

Vi har en central lokal cirka 100 meter från Almedalen och en central lokal alldeles bredvid stora torget med bra internetkapacitet, som fungerar som mötesplats och seminarielokal. Vi förhandlar om ytterligare eventscen. Funderar du över att anordna seminarium eller event i Almedalen så hör gärna av dig så kanske vi kan samarbeta.

Journalist med videokamera
Vi har också med oss en journalist med kameror, mikrofoner och annan teknisk utrustning som möjliggör streaming och kortare intervjuer för film för de som så önskar.
Se filmer från 2013

Västerbottens mingel
Vi planerar ett mingel för våra utvalda vänner torsdag 3 juli kl 16.00.

Service
Vi erbjuder service som fordon för mindre transporter, skrivare etc.

För mer information:

Carina Eriksson, eventkoordinator, Region Västerbotten carina.eriksson@regionvasterbotten.se070-535 57 05.

Skriv ut

24 februari, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer