Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Västerbottens regiondirektör i Almedalen

Här får jag koncentrerat möta länets företrädare och många andra människor som jag kommer fortsätta samarbeta med i höst, berättar Anna.

– En jättebra start. Här får jag koncentrerat möta länets företrädare och många andra människor som jag kommer fortsätta samarbeta med i höst, berättar Anna Pettersson, regiondirektör, Region Västerbotten.
Anna Pettersson tycker att Region Västerbotten har en utmärkt samlingsplats för att träffa andra västerbottningar, komma åt internet och dricka en kopp kaffe.

Anna Pettersson började sitt jobb den 19 juni och har kastat sig över arbetet i blixtfart.

– Jättespännande att jobba med en organisation som fullkomligen brinner av aktivitet, uttrycker Anna Pettersson, regiondirektör, Region Västerbotten.

Anna Pettersson kommer närmast från Radiotjänst i Kiruna AB som verkställande direktör. Hon har arbetat vid Radiotjänst sedan 1997, som marknadschef från 1999 och som verkställande direktör sedan 2007.

Hon har erfarenhet från arbete med näringslivsutveckling bland annat genom fleråriga styrelseuppdrag i näringslivsbolaget Progressum AB och Riskkapitalbolaget Norrskenet AB.

Anna Pettersson har vuxit upp i Umeå och har hela tiden varit en flitig besökare i länet till stugan utanför Skelllefteå.

Den nya regiondirektören vill prioritera glädje och energi i sitt ledarskap.

– Jag är glad, tydlig och energisk. Jag jobbar gärna i team och vill skapa engagemang och delaktighet, säger Anna Pettersson.

Pressbild Anna Pettersson, Foto: Mariann Holmberg: http://www.regionvasterbotten.se/dokument/doc_download/578-anna-pettersson.html

För mer information:
Anna Pettersson, regiondirektör, Region Västerbotten, 070 397 68 84,anna.pettersson@regionvasterbotten.se

Presskontakt:
Mariann Holmberg, kommunikatör, Region Västerbotten, 072 222 73 43,mariann.holmberg@regionvasterbotten.se

Skriv ut

4 juli, 2012 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer