Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Regionbloggen

Lyssna

Pris inom digital PR

På torsdagen vann Region Västerbotten ett fint pris inom digital PR nämligen årets nyhetsrum i kategorin Offentlig sektor och ideella organisationer som arrangeras av nyhetsportalen MyNewsdesk

VinnareAvNyhetsrum2015På torsdagen vann Region Västerbotten ett fint pris inom digital PR nämligen årets nyhetsrum i kategorin Offentlig sektor och ideella organisationer som arrangeras av nyhetsportalen MyNewsdesk.

Vi har samlat stora delar av vår kommunikation i vårt nyhetsrum. Det berör därmed hela kedjan av kommunikationen som består av allt från bilder, pressmeddelanden, debatter, krönikor, webbTV, fotografier och mycket mer etc. Detta arbete kopplas till både event och sociala medier. Det var också detta sätt att arbeta på som jag bland annat talade om på konferensen ”sociala medier i offentlig sektor” igår i Stockholm.

Det gör att det är ett extra roligt pris att vinna då det berör hela personalstyrkan vid kommunikationsenheten. Detta skulle inte heller vara möjligt om inte hela Region Västerbotten var så kommunikativt inriktad med kollegor som hade så mycket bra att berätta.

Ha en fin dag och en skön helg sen.

PS Ikväll firar Region Västerbotten företagandet i Skellefteå vid Alvargalan. En delegation närvarar från oss med bland annat båda regionråden och regiondirektör. Då är vi med och utser årets tjänsteföretag i Skellefteå.

/Thomas

Skriv ut
29 januari, 2016 |
Thomas Hartman
Thomas Hartman

Kommentarer