Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Regionbloggen

Lyssna

Två väldigt olika livesändningar

Förra veckan hade vi två livesändningar. Ena sändningen var med Miljösamverkan, ett projekt inom Region Västerbotten och den andra sändningen var om HBTQ rättigheter – Hur långt räcker lagen?

Förra veckan hade vi två livesändningar. Ena sändningen var med Miljösamverkan, ett projekt inom Region Västerbotten och den andra sändningen var om HBTQ rättigheter – Hur långt räcker lagen?

Miljösamverkans seminarium handlade om ”Nya lösningar på byggnadsrelaterad ohälsa”. Kort kan jag säga att den psykiska arbetshälsan är minst lika viktig som den fysiska hälsan.  Det är alltid roligt att livesända seminarium från Miljösamverkan eftersom det är ett stort engagemang både bland de som är fysiskt närvarande och de som följer med via länk. Vi hade ca 350 tittare på länk och nästan 100 var inne på chatten som vi hade igång.

Det här är en seminarieserie om ”Att göra lika men på olika sätt” som har sina föreläsningar på Campus i Skellefteå. Den här gången var det föreläsare från DO och Jämfota.

Idag har vi haft en träff med en leverantör av teknik för livesändning. Vi vill fortsätta att utveckla våra sändningar och göra de mer säkra från avbrott samt höja kvaliteten på sändningarna. Syftet är att du som tittare ska ha den bästa tänkbara upplevelsen av seminariet som vi sänder. Kan du inte vara fysiskt närvarande så ska du ändå ha en god upplevelse av seminariet när du ser våra webbsändningar.

Skriv ut

17 februari, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer