Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Regionbloggen

Lyssna

PROJEKT MORA – spår i en ny region 

Från Ernst och Guld-Martin, via Assar och Toini till Teodor och Linn. Den Västerbottniska traditionen på längdskidor har varit och är stark. För att hedra detta har ett enhetsövergripande projekt tagits fram. I detta projekt möts de digitala näringarna, utbildning, analys, utbildning m.fl. för att tillsammans tänka mindre och arbeta mer. Projekt MORA har som målsättning […]

Från Ernst och Guld-Martin, via Assar och Toini till Teodor och Linn. Den Västerbottniska traditionen på längdskidor har varit och är stark. För att hedra detta har ett enhetsövergripande projekt tagits fram. I detta projekt möts de digitala näringarna, utbildning, analys, utbildning m.fl. för att tillsammans tänka mindre och arbeta mer. Projekt MORA har som målsättning att ta sig i mål före regioner, myndigheter, offentliga organisationer och andra verksamheter från hela landet som liknar RV. Om det längs vägen uppstår positiva friskvårdmässiga effekter eller om hälsan hos projektdeltagarna utvecklas så är det förstås positivt.

De fem tappra på bilden har redan inlett sin satsning genom teoretiska studier och viss barmarksträning. Under hösten återkommer projektet och bjuder i samarbete med den framsynta friskvårdsgruppen in till öppna träningar etc. Stöd vår satsning genom hejarop i fikarummet!

Skriv ut
12 juni, 2017 |
Tobias Thomson
Tobias Thomson

Kommentarer