Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Regionbloggen

Lyssna

Norrlitt/FC Norr hälsar alla välkomna!

Norrländska litteratursällskapet/Författarcentrum Norr hälsar alla välkomna till sommarmöte 2014 - i Umeå 15-16 augusti.

 

 

norrlitt-logotyp-www_brun

 

Norrländska litteratursällskapet/Författarcentrum Norr hälsar alla välkomna till sommarmöte 2014 –  i Umeå 15-16 augusti.

Norrlitt/FC Norr anordnar varje år ett sommarmöte någonstans i Norrland. Där möts författare, skribenter och litteraturintresserade. I år, kulturhuvudstadsåret, hålls sommarmötet i Umeå på Galleri Verkligheten och Bokcafé Pilgatan.

Norrlands litteraturpris delas ut till 2013 års bästa skönlitterära bok med Norrlandsanknytning. Det är också premiär för utdelande av priset i kategorin bästa barn- och ungdomsbok. Missa inte det! Se hela programmet här.

Medlemmar i Norrländska litteratursällskapet/Författarcentrum Norr är alla som vill stödja den norrländska litteraturen. De yrkesverksamma författarna i föreningen är samtidigt medlemmar i Författarcentrum. Föreningen är ansluten till riksorganisationen Författarcentrum och fungerar som regionförening i Norrland. Läs mer på föreningens hemsida.

Skriv ut
23 juni, 2014 |
Gunilla Brinck
Gunilla Brinck

Kommentarer