Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Regionbloggen

Lyssna

Vilka röster vill vi höra?

Nytt år, nya tag och en ny kommunikatör på Region Västerbotten.

Nytt år, nya tag och en ny kommunikatör på Region Västerbotten. Min tjänst kommer främst att kretsa kring Regionförbundets opinionsbildning. Kanske man till och med vågar säga Västerbottens opinionsbildning? Regionförbundet har ju inte ett egensyfte i sig, utan är en instans till för västerbottningarna. Just nu i startskedet av mitt nya jobb lägger jag pannan i djupa väck och funderar mycket på; vilka röster vill jag vara med och lyfta fram? Vilka opinionsbildare måste höras mer och vilka har hittills inte hörts alls? En vecka in i jobbet är jag redan i full gång med att skriva ”heta listan” över vilka aktörer jag kommer lobba på. Jag väljer ännu inte att publicera mina idéer, men en sak kan jag lova- här kommer ny mark att brytas.

Någon som har ett tips på lämplig personer/organisationer/företag etc. som kan bidra till att stärka bilden av det fantastiska Västerbotten (som imorse visade upp sin absolut bästa sida med gassande solsken och nyfallen snö).Kanske du själv? Maila gärna mig i så fall.

morgonsol

Nu kör vi- 2014- superkommunikationsåret!

Skriv ut

13 januari, 2014 |
Micaela Löwenhöök
Micaela Löwenhöök

Kommentarer