Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Vill du utveckla affärerna och nå nya marknader?

Sista chansen att ansöka om stöd från programmet Miljödriven tillväxt! Skicka in din projektidé senast den 25 oktober.

Sista chansen att ansöka om stöd från programmet Miljödriven tillväxt! Skicka in din projektidé senast den 25 oktober.

Arbetar du med färdigutvecklade miljöanpassade varor och tjänster? Har du ett företag upp till 249 anställda eller ingår i ett företagsnätverk? Då har du möjlighet att söka stöd för att stärka din konkurrenskraft, utveckla affärerna och utveckla systemlösningar!

Nu kan företag och företagsnätverk som arbetar med färdigutvecklade miljöanpassade varor och tjänster söka stöd i vår sista ansökningsomgång från programmet Miljödriven tillväxt. Vi välkomnar särskilt företag som vill nå marknader runt Östersjöområdet och öppnar även upp för satsningar kring installationer av produkter i demonstrationssyfte.

Välkommen med din projektidé mellan den 16 september – 25 oktober!

Information om hur du ansöker om stöd

Skriv ut

16 oktober, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer