Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2014-10-15 Jämställd regional tillväxt

Region Västerbotten och Länsstyrelsen Västerbotten bjuder den 15 oktober in till en dag om jämställd regional utveckling.

Region Västerbotten och Länsstyrelsen Västerbotten bjuder den 15 oktober in till en dag om jämställd regional utveckling!

Under 2013 och 2014 har  Region Västerbotten och Länsstyrelsen Västerbotten arbetat med varsitt pilotprojekt för jämställdhetsintegrering av det företagsfrämjande systemet inom Tillväxtverkets program Främja kvinnors företagande. Ta nu chansen att ta del av pilotprojektens samlade erfarenheter och delta i diskussioner om hur vi tillsammans uppnår en jämställd regional utveckling i Västerbotten.

Förutom deltagare från Region Västerbottens  och Länsstyrelsens pilotprojekt deltar bland annat:

Anna Norlin – Anna är projektledare för strategin för lika villkor inom främjandesystemet hos Tillväxtverket. Hon kommer att prata om arbetet med den nationella strategin och betydelsen av pilotprojekten.

Benitha Lindgren – Benitha arbetade under 2012-2013 som projektledare för iWood, ett projekt bedrivet av IUC Trä med stöd av Europeiska socialfonden. Projektet syftade bl.a. till att öka andelen kvinnor inom träindustrin och Benitha kommer att dela med sig av sina erfarenheter från arbetet.

Göran Hallin – Göran är konsult på Kontigo AB och har fungerat som processtöd till pilotprojekten under projekttiden. Göran kommer att leda en workshop rörande framtida jämställdhetsarbete och hur pilotprojekten kan få effekter i länet.

Datum: 15 oktober

Tid: 10.00-15.00, fika från 9.30

Plats: Scandic Plaza Umeå

Anmälan senast 6 oktober. Meddela eventuella behov av specialkost vid anmälan. Konferensen är kostnadsfri.

Du anmäler dig via den här länken.

Välkommen!

Skriv ut

8 september, 2014 | Liv Öberg
  • Vid frågor eller funderingar kontakta:

    Maria Stefansson, Länsstyrelsen Västerbotten
    010-225 43 31, maria.stefansson@lansstyrelsen.se

    Sara Pejok, Region Västerbotten
    070-597 37 11, sara.pejok@regionvasterbotten.se

Kommentarer