Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Informationsträff Botnia-Atlanticaprogrammet 17 januari

Välkomna på informationsträff 17 januari inför kommande ansökningsperioder under 2018.

Om ni har en projektidé som stämmer in mot målen i Botnia-Atlanticaprogrammet och är intresserade av att starta upp ett projekt är ni välkomna att delta. Under träffen kommer programsekretariatet att gå igenom förutsättningarna för att driva ett projekt och ni kommer att ha möjlighet att ställa frågor samt presentera er idé för handläggare från programsekretariatet i enskilda projektmöten i anslutning till informationsträffen.

Ni kan se dagordning och mer information i bifogad inbjudan.

Anmäl er till info@botnia-atlantica.eu senast 20 december. Meddela även eventuella allergier eller andra kostönskemål när ni anmäler er.

Datum: 17 januari
Tid: 9.30 – 15.00
Plats: Länsstyrelsen Västerbotten, storgatan 71B Umeå

 

För frågor kring Botnia-Atlanticaprogrammet, kontakta:

Mikael Johansson
Regional kontaktpunkt Västerbotten
Botnia-Atlanticaprogrammet
mikael.johansson@regionvasterbotten.se
070-217 57 22

Skriv ut

8 december, 2017 | Mikael Johansson

Bilagor

  • Botnia-Atlantica 2014-2020 är ett EU-program som finansierar samarbetsprojekt mellan regioner i Sverige, Finland och Norge. Programmet är en del av europeiskt territoriellt samarbete, även kallat Interreg, där man tillsammans jobbar över landsgränser för att utveckla berörda regioner.

    Botnia-Atlanticaprogrammet stöder projekt med ca 36 miljoner euro ur den Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF). Projekten jobbar med frågor inom innovation, näringsliv, miljö och transport och kan handla om till exempel utveckling av nya exportprodukter eller förbättring av havsmiljöns tillstånd.

    "Gränsöverskridande samarbete över fjäll och hav".

    https://www.botnia-atlantica.eu

Kommentarer