Gå till sidans huvudinnehåll Gå till sidans meny
Kontakt
Lyssna

Processtöd i jämställdhet

Region Västerbotten och Länsstyrelsen Västerbotten samverkar kring jämställdhet inom det regionala tillväxtarbetet. Som en del i det arbetet finns nu ett processtöd i jämställdhet att tillgå. Erbjudandet vänder sig till er som söker regionala projektmedel och företag som söker företagsstöd i Västerbotten. Processtödet finansieras av Tillväxtverket och Region Västerbotten. Processtödet kan också innebära utbildningar och erfarenhetsutbyten inom jämställdhet.

Vad ingår i erbjudandet?

För företag:

Företagare som söker företagsstöd erbjuds gratis rådgivning för att utveckla arbetet med jämställdhet och intersektionalitet i sitt företag. Rådgivningen skräddarsys efter ert/era behov. Mer information hittar ni här.

För projektsökanden/projektägare:

Processtödet innebär gratis rådgivning för hur jämställdhet och intersektionalitet kan integreras i ert/era regionala utvecklingsprojekt redan i planeringen. Med processtödets kompetens inom jämställdhet får ni möjlighet att ta er projektidé ett steg längre i arbetet för en hållbar regional tillväxt. Mer information hittar ni här.

Hur går man tillväga?

För att ta del av detta erbjudande kontaktar ni Helena Österlind för att få mer information och komma överens om upplägg och boka möte.

Helena@klabbolekonsult.se

070-225 83 05

 

Projektledare

Sara Pejok

sara.pejok@regionvasterbotten.se

070-597 37 11

 

Kontakt

Terese Bergbom

terese.bergbom@regionvasterbotten.se

070-699 57 36

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad 19 oktober, 2018 kl 7:43 av Terese Bergbom