Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
En blå himmel i bakgrunden där delar av svenska och EU-flaggan syns vajandes i vinden.
Lyssna

Projektinitiering i Östersjöregionen – Workshop

Välkomna att delta i en workshop som Svenska institutet arrangerar i samband med utlysningen om projektfinansiering för Projektinitiering i Östersjöregionen

Det här är en workshop för dig som avser söka finansiering från Svenska institutet i utlysningen för Projektinitiering i Östersjöregionen. Workshoppen riktar sig till dig som är huvudsökande svensk aktör och kommer att fokusera på hur ni identifierar vilken förändring och utveckling ni vill åstadkomma i och med ert projekt, vilka som bör ingå i ett partnerskap och hur ni genom projektet stärker er ordinarie verksamhet. Den kommer med andra ord att ge de verktyg som behövs för att formulera en bra ansökan.

Svenska institutet arbetar för att stärka Sveriges relationer och utveckla samarbeten med länderna runt Östersjön och i vårt närområde. Du som representerar en svensk organisation kan söka stöd från Svenska institutet för att samarbeta med organisationer i länderna runt Östersjön inklusive Ryssland samt länderna i EU:s Östliga partnerskap. Läs mer på www.si.se/projektinitiering.

Tid: Måndagen den 17:e december klockan 11:30 – 16:00
Plats: Kulturhuset Väven i Umeå

Anmäl dig till workshopen

Utlysningen är öppen fram till den 5 februari 2019.

Skriv ut

28 november, 2018 | Mikael Johansson

Kommentarer