Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Utlysning av pengar i Landsbygdsprogrammet för samarbeten och informationsinsatser/ kompetensutveckling för att skapa nya jobb på landsbygden

Utlysningar där det är möjligt att söka medel för projekt som handlar om samarbeten och informationsinsatser och kompetensutveckling inom Landsbygdsprogrammet är nu öppna.

Under 2017 finns 2,1 miljoner kronor att söka för samarbetsprojekt inom landsbygdsprogrammet och 1,5 milj för informationsinsatser och kompetensutveckling. Syftet är att genom samarbeten och information/kompetensutveckling skapa nya jobb på landsbygden.

Pengarna kan sökas av föreningar, organisationer, företag, myndigheter, kommuner och landsting.

Ansökningar till projekt för att skapa nya jobb görs senast 30 april. Ansökan görs via e-tjänsten på Jordbruksverkets webbplats.

Det finns också stöd att söka direkt hos Jordbruksverket för pilot- och samarbetsprojekt för lokala måltidsupplevelser i kulturhistoriska miljöer. Sista ansökningsdag 30 april.

Ytterligare information om utlysningarna  http://www.lansstyrelsen.se/vasterbotten/Sv/lantbruk-och-landsbygd/landsbygdsutveckling/landsbygdsprogram-2014-2020/Pages/utlysningar-och-upphandlingar.aspx

Skriv ut
2 mars, 2017 | Mikael Johansson

Kommentarer