Nationella hjälpmedelsdagen 2019

Välkommen till oss på Hjälpmedel Västerbotten måndag den 23 september 2019 – då firar vi årets Hjälpmedelsdag med er förskrivare!

Entrén till Hjälpmedel Västerbotten i Umeå. Ballonger hänger på dörren.
Foto: Hjälpmedel Västerbotten

Lär känna ditt Hjälpmedel Västerbotten! På måndag den 23 september firar vi Hjälpmedelsdagen i våra lokaler på Mariehemsvägen 14 i Umeå.
Från klockan 10:00 till 15:00 hälsar vi länets förskrivare, politiker och beslutsfattare välkomna. I år visar vi er de sidor som man vanligtvis inte ser av vårt arbete på HMV.

Du får möjlighet att följa med våra kunniga medarbetare som jobbar med lager, logistik, rekonditionering, konsultation, teknik, inköp, upphandling, kundtjänst och administration, och alla de andra kugghjulen i HMV:s verksamhet reda på vad som sker ”bakom kulisserna” när du beställer ett hjälpmedel!

Föreläsning på Hjälpmedelsdagen 2018

"Vår" regionpolitiker Kenneth Andersson, som är ordförande i Region Västerbottens utskott för funktionshinder och samverkan, kommer att berätta mer om vad som händer i Sveriges funktionshinderpolitik och vad det betyder för oss i Västerbotten. Självklart kan du även ställa frågor till Kenneth och diskutera med honom vid informationsbordet.
Personalen från alla HMV:s avdelningar visar hur vägen för ett hjälpmedel ser ut från en inkommande beställning till leverans till brukaren. Flera guidade turer genom verksamheten kommer att belysa vad som händer på de olika stationerna:

Ta med dig några kollegor och möt HMV:s ledning och medarbetare på plats. Upptäck vad som händer bakom våra kulisser, ställ gärna dina frågor om stort och smått, diskutera och förmedla dina önskemål på framtidens hjälpmedelsverksamhet. Vi bjuder självklart på fika!

Det behövs ingen föranmälan – kom förbi när det passar mellan kl. 10 och 15!

Hjälpmedel Västerbotten Kundtjänst
E-post
hmv.kundtjanst@regionvasterbotten.se
Telefon
090-785 93 65