Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2016-03-15 Drunknar du i data eller simmar du i information?

Är du tjänsteman, politiker, chef, verksamhetsutvecklare eller annan ledare inom äldreområdet? Vill du bli inspirerad och hitta hållbara vägar i ert arbete med uppföljning och kvalitét? Då är denna dag till för dig och din verksamhet.

Är du tjänsteman, politiker, chef, verksamhetsutvecklare eller annan ledare inom äldreområdet? Vill du bli inspirerad och hitta hållbara vägar i ert arbete med uppföljning och kvalitét? Då är denna dag till för dig och din verksamhet. Bjud gärna med ditt närmsta team och/eller kollegor. Vi ser fram emot ert deltagande den 15 mars på Umeå Folkets Hus!

Dag Tisdag den 15 mars 2016

Tid klockan 9.00 –16.00

Var Umeå Folkets Hus, Petterson Berger salen

Frågor kontakta asa.bygdeson@regionvasterbotten.se

Kostnad 400 kronor per person

Anmälan gör du här senast 29 februari 2016! Max 100 deltagare, först till kvarn gäller Välkomna!

Skriv ut

29 januari, 2016 |
Åsa Bygdeson
Åsa Bygdeson

Kommentarer