Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2016-11-30 På spåret!

FoU Välfärd, Region Västerbotten och FoUI Norrbotten bjuder in personer som arbetar med mål, uppföljning och kvalitetsarbete inom socialtjänstens område (exempelvis politiker, chefer och verksamhetsutvecklare) till en gemensam arbetsdag

På spåret!
Gemensam arbetsdag om mål och uppföljning för SMARTare ledning

30 november 2016 i SkellefteåFoU Välfärd, Region Västerbotten och FoUI Norrbotten bjuder in personer som arbetar med mål, uppföljning och kvalitetsarbete inom socialtjänstens område (exempelvis politiker, chefer och verksamhetsutvecklare) till en gemensam arbetsdag. Föreläsningar varvas med handledda arbetspass kring verktyg för ett SMARTare målarbete.

Syftet med dagen är utbyte av idéer och tid för planering och reflektion kring arbetet med mål och uppföljning. Med oss har vi bland annat Anders Dahlén, utvecklingsledare i Vetlanda kommun som presenterar hur man arbetat med att omsätta sitt ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete i praktiken. På ett spännande och konkret sätt har man lyckats väva samman syfte, mål, insatser och uppföljning.

Datum: Onsdag den 30 november
Plats: Medlefors Folkhögskola, Skellefteå
Kostnad: Självkostnadspris
Anmälan: http://goo.gl/forms/bC60VpyTz7AqLL7b2Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till: daniel.ornberg@regionvasterbotten.se 

Skriv ut

30 juni, 2016 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer