Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2016-11-24 Norrländska Demensdagen

Konferensen riktar sig både till dig som i ditt arbete kommer i kontakt med personer som drabbats av demenssjukdom och till dig som är politiker/ tjänsteman som vill uppdatera dina kunskaper inom demensområdet.

För andra gången arrangeras den uppskattade Norrländska Demensdagen i Umeå. Konferensen riktar sig både till dig som i ditt arbete kommer i kontakt med personer som drabbats av demenssjukdom och till dig som är politiker/ tjänsteman som vill uppdatera dina kunskaper inom demensområdet.

Vi hälsar dig välkommen att ta del av aktuell kunskap inom diagnostik, behandling, rehabilitering och omvårdnad.

Dag: torsdag den 24 november 2016
Tid: klockan 9.00 –16.15
Lokal: Aula Nordica Umeå Universitet
Kostnad: 995: – per person
Frågor: kontakta karin.nordvall@vll.se

Program för dagen, se bifogad pdf

Anmäl dig här!

Skriv ut

26 april, 2016 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer