Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Egenanställning – en innovation på arbetsmarknaden!

Torsdag 2 februari 10.30-14.30 genomför Convoy Egenanställningsdagen 2012 på Grand Hôtel

Torsdag 2 februari 10.30-14.30 genomför Convoy Egenanställningsdagen 2012 på Grand Hôtel. Under rubriken ”Egenanställning – en innovation på arbetsmarknaden!” välkomnar Convoy till en föreläsning av Fredrik Arvas och ett panelsamtal med bland annat tidigare biträdande finansminister Sven-Erik Österberg, Hans Rothenberg, riksdagsledamot (m) och ledamot av Näringsutskottet, Martin Wästfelt, chefsjurist Unionen och Fredrik Arvas.


Fredrik Arvas föreläsning ”Egenanställning i Sverige – en arbetsmarknadsinnovation i tillväxt” ger en återblick där du får veta mer om Egenanställningskonceptets framväxt, en nulägesbeskrivning såväl nationellt som internationellt och så ställer Fredrik några frågor som vi sedan tar med oss in i det panelsamtal som börjar 13.00.

Temat för panelsamtalet är ”Hur kan Egenanställningskonceptet bidra till ökad sysselsättning och ökat entreprenörskap i Sverige?”. Hur ser samhället på Egenanställning och vad anser deltagarna i panelen vara viktigt att tänka på när konceptet utvecklas vidare i Sverige? Det är några av frågorna som kommer att ställas under panelsamtalet mellan politiker och aktörer på arbetsmarknaden.

Välkommen till en heldag om Egenanställning på Grand!

2 februari 2012. Plats: Grand Hôtel i Stockholm.

Vill Du delta vid konferensen? Läs mer på www.convoynorr.se och kontakta Thomas Åberg, 070-553 81 96 eller thomas@convoynorr.se

Skriv ut

31 januari, 2012 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer