Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Malou von Sivers är moderator för invigningen av Västerbotten på Grand Hôtel

Journalistprofilen Malou von Sivers blir moderator för invigningen av Västerbotten på Grand Hôtel den 20 januari 2015.

Journalistprofilen Malou von Sivers blir moderator för invigningen av Västerbotten på Grand Hôtel den 20 januari 2015.

– Jag ser verkligen fram emot att få leda gästerna genom invigningsdagen av Västerbotten på Grand Hôtel. Programmet är väldigt innehållsrikt och jag tror att dagen kommer bjuda på intressanta diskussioner och många gränslösa möten, säger Malou von Sivers.

Malou von Sivers har jobbat som kvällstidningsreporter på både Aftonbladet och Expressen och varit chefredaktör för Elle. Hon var med och startade TV4, Nyhetsmorgon, Malou Efter tio och intervjuserien ”Malou möter” där hon intervjuat personer som Nelson Mandela, fredspristagaren Aung San Suu Kyi, Ingmar Bergman, Kofi Annan m.fl. 2014 tilldelades hon Lukas Bonniers stora journalistpris.

– Vi är väldigt nöjda att se Malou von Sivers som moderator för invigningen av 25-årsjubileumet, säger Erik Bergkvist (s), regionråd vid Region Västerbotten.
Hon är en mycket skicklig journalist och van att locka fram de betydelsefulla frågorna i ett sammanhang.

Vid invigningen av Västerbotten på Grand Hôtel den 20 januari 2015 ansvarar Malou von Sivers för att leda deltagarna genom dagen som bygger på temat ”Det gränslösa mötet”. Bland talarna i programmet finns Milad Mohammadi, Elisabeth Thand Ringqvist, Jan Bylund, Ulrica Schenström och Gunnar Wetterberg.

– Malou von Sivers breda erfarenhet som journalist, i kombination med hennes vana av att på ett nyfiket och lyhört sätt leda samtal, gör henne till perfekt i rollen som moderator under invigningen av Västerbotten på Grand, säger Magdalena Andersson, landshövding vid Länsstyrelsen Västerbotten. Vi är stolta över att Malou vill medverka när vi presenterar smakprov på vad vårt län har att erbjuda.

Västerbotten på Grand Hôtel pågår den från den 20 januari till den 6 februari på Grand Hôtel i Stockholm och arrangeras av Region Västerbotten och länsstyrelsen i Västerbotten.

Läs mer om Västerbotten på Grand Hôtel här.

För mer information:
Carina Eriksson
Producent för Västerbotten på Grand Hôtel
070-535 57 05
carina.eriksson@regionvasterbotten.se

Presskontakt:
Micaela Molin
Kommunikatör Region Västerbotten
070-316 37 01
micaela.molin@regionvasterbotten.se

Skriv ut

18 december, 2014 |
Micaela Löwenhöök
Micaela Löwenhöök

Kommentarer