Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2014-02-20 Autismspektrumtillstånd

Vad kan problemskapande beteenden bero på? Vad behöver vi veta för att kunna förhålla oss på ett för personen i fråga bra sätt?

Vad kan problemskapande beteenden bero på? Vad behöver vi veta för att kunna förhålla oss på ett för personen i fråga bra sätt? Hur kan vi tillrättalägga tillvaron så att den blir begriplig, hanterbar och meningsfull för personer inom autismspektrum, med eller utan utvecklingsstörning?

Med ökad kunskap kan du göra större skillnad för personer med diagnos inom autismspektrum och samtidigt känna dig säkrare i ditt arbete.

MÅLGRUPP
Alla som i sin verksamhet möter barn, ungdomar eller vuxna med autism och utvecklingsstörning, Aspergers syndrom eller autismliknande tillstånd.

TID
Torsdag 20 februari 2014

PLATS
Umeå Folkets Hus

PROGRAM
Se i vänsterspalten

MEDVERKANDE
Margareta Kärnevik Måbrink är samtals- och gestaltterapeut, speciallärare och pedagogisk handledare. Margareta har mångårig erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, handledning av personal och stödsamtal till föräldrar och personer med funktionsnedsättning.

Skriv ut

8 december, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

  • Konferensavgift 1950 kronor (exkl moms) inkl kaffe och lunch.

    Debiteras i efterhand.

    ANMÄLAN Anmälan om deltagande sker på bifogad blankett, som sänds till Region Gävleborg, 827 80 LJUSDAL, på vår hemsida www.regiongavleborg.se eller via denna länk senast 21 januari 2014.

    OBS! Anmälan är bindande efter sista anmälningsdatum, med hela kursavgiften.

    Givetvis går det bra att överlåta platsen till en kollega, om du får förhinder.

Kommentarer