Gå till sidans huvudinnehåll Gå till sidans meny
Kontakt
Lyssna

Behandling av personuppgifter

Nya dataskyddslagen, GDPR
Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktiga för oss. För att du ska känna dig trygg med hur vi på FoU Välfärd, Region Västerbotten behandlar dina uppgifter vill vi informera dig om hur vi hanterar personuppgifter inom ramen för evenemang, konferenser, utbildningar eller dylikt som anordnas av oss.

 

Syfte med lagring av data
När du anmäler dig kommer de uppgifter du lämnar (exempelvis mailadress, namn, fakturaadress, kommuntillhörighet och önskemål om specialkost) med i vårt register för att vi ska kunna hantera din anmälan, skicka dig nödvändig information avseende evenemanget samt eventuella fakturor. Därför hanterar och sparar vi dessa uppgifter. Dina uppgifter enligt ovan används inte för andra ändamål och lämnas inte ut till någon annan part. Om du vill anmäla dig utan att behöva registrera dig eller vill få dina uppgifter borttagna tar du kontakt med angiven kontaktperson i inbjudan. Gallring av personuppgifter sker kontinuerligt.

 

Bilder
Vår organisation arbetar för regional utveckling och samverkan vilket gör att vi är aktiva i sammanhang där många personer samlas, därför publiceras bilder och filmer också för allmänt intresse på våra hemsidor och sociala medier.

I de fall ni skulle finnas med på film, bild eller annan behandling utan vetskap om detta, inte haft möjlighet att ge ert samtycke eller ser detta som ett problem om det inte finns annat lagrum för behandling vill vi be er att omgående ta kontakt med Region Västerbottens dataskyddsombud för information och åtgärd­.

Läs mer här om den nya dataskyddslagen.

 

Uppdaterad 19 juni, 2018 kl 13:35 av Daniel Örnberg