Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2012-10-10 Riskbruk, missbruk, beroende och graviditet

Wednesday October 10, 2012 – Wednesday October 10, 2012 Map and Directions | Register Beskrivning: Inom ramen för SKL´s utvecklingsarbete för en evidensbaserad praktik inom missbruksområdet erbjuds denna nationella utbildningsdag om alkohol och narkotika i relation till graviditet och det nyfödda barnet. Dagen baseras på ett antal inspelade föreläsningar med tillhörande studiematerial med tillägg av […]

Wednesday October 10, 2012 – Wednesday October 10, 2012

View MapMap and Directions | Register

Beskrivning:

Inom ramen för SKL´s utvecklingsarbete för en evidensbaserad praktik inom missbruksområdet erbjuds denna nationella utbildningsdag om alkohol och narkotika i relation till graviditet och det nyfödda barnet. Dagen baseras på ett antal inspelade föreläsningar med tillhörande studiematerial med tillägg av en föreläsning om narkotika.

Förutom reflektioner utifrån föreläsningarnas innehåll kommer tillfälle att ges för att diskutera lokala frågor om samverkan och eventuella förbättringsområden.

Målgrupp är personal inom barn- och mödrahälsovården, personer som arbetar med missbruksvård/psykiatri och personal inom socialtjänsten i södra Lappland.

Frågor angående dagen kan ställas till Annika.Nordstrom@regionvasterbotten.se 072-5265732.

Datum 10 oktober 2012

Sista anmälningsdag 28 september

kostnadsfritt

Lokal: Utbildningslokal Fjällvråken, Lycksele lasarett.

 

 

Register

Skriv ut

5 september, 2012 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer