Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Ventilation är viktigt

Seminarium om hur vi kan må bra inomhus med rätt ventilation, 3 december klockan 09.30–16.00
Följ via webb: www.regionvasterbotten.se/direkt
– Är ventilationen dålig ger det sämre inomhusmiljö och påverkar de som bor eller arbetar i fastigheten, berättar Lisa Redin, projektledare för Miljösamverkan Västerbotten vid Region Västerbotten.

Seminarium om hur vi kan må bra inomhus med rätt ventilation.
3 december klockan 09.30–16.00
Seminariet sänds via webb: www.regionvasterbotten.se/direkt

Sessionssalen, Länsstyrelsen Västerbotten
Seminarieprogram: http://www.miljosamverkanvasterbotten.se/?p=1670

– Är ventilationen dålig ger det sämre inomhusmiljö och påverkar de som bor eller arbetar i fastigheten, berättar Lisa Redin, projektledare för Miljösamverkan Västerbotten vid Region Västerbotten.

För att vi ska må bra inomhus är det viktigt med kunskap om hur olika ventilationssystem fungerar, hur brister i ventilationen påverkar inomhusmiljön samt vilka effekter det kan få på brukarna av fastigheten. Detta och mycket mer får du lära dig på detta seminarium i Umeå.

I programmet föreläser:
Mohsen Soleimani-Mohseni, universitetslektor i tillämpad fysik och elektronik vid Umeå universitet och Bo Glas, med dr, yrkeshygieniker i folkhälsa och klinisk medicin vid Umeå universitet om bland annat teknik, ventilationseffekter, hälsa och prestation och redovisning av olika provtagningsmetoder.

Seminariet riktas till miljö- och hälsoskyddsinspektörer i Västerbotten, Norrbottens och Västernorrlands län. Fastighetsförvaltare, tjänstemän inom fastighetsförvaltning deltar i mån av plats.

För mer information:
Lisa Redin
, projektledare för Miljösamverkan Västerbotten vid Region Västerbotten, lisa.redin@regionvasterbotten.se, 070 282 16 57

Pressinformation:

Mariann Holmberg, kommunikatör, Region Västerbotten, mariann.holmberg@regionvasterbotten.se, 072 222 73 43
Skriv ut
3 december, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer