Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

INBJUDAN till seminarium om Norra Periferi-programmet 2014-2020 - 30 januari 2013

Lyssna

2013-01-30 – Inbjudan till seminarium om Norra Periferi-programmet 2014-2020

Tillväxtverket har fått i uppdrag av regeringen att arbeta med förberedelserna av de tre transnationella EU-program som Sverige deltar i inför nästa programperiod.

Programmeringen av nya EU-program har börjat på många håll. Tillväxtverket har fått i uppdrag av regeringen att arbeta med förberedelserna av de tre transnationella EU-program som Sverige deltar i inför nästa programperiod:

–       Baltic Sea Region Programme (Östersjöprogrammet)

–       North Sea Region Programme (Nordsjöprogrammet)

–       Northern Periphery Programme (Norra Periferi-programmet)

Uppdraget inkluderar att inhämta synpunkter från regionala, lokala och nationella aktörer i syfte att ha bra svenskt underlag inför programskrivande och förhandlingar.

Tidigare har ett erbjudande om att lämna skriftliga synpunkter skickats till regionalt tillväxtansvariga m.m. Nu vänder vi oss till aktörer i de län som omfattas av Norra Periferi-programmet med en inbjudan till  ett seminarium som ska ge er möjlighet att få information om programprocessen så här lång och att diskutera och ge synpunkter på vad nästa program bör fokusera på. Synpunkterna kommer att utgöra del av underlagen för de svenska ledamöterna i arbetet med programmet.

Förutom Norra Periferi-programmet kommer det också finnas vissa möjlighet att ge synpunkter på Östersjöprogrammet.

Skriv ut

17 december, 2012 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

  • Vi bjuder därför in er till seminarium den 30 januari 2013 på Quality Airport Hotel, Arlanda Stad i Stockholm den 30 januari 2013, ca 09.30-16.00. Vi ser fram emot er anmälan tillulf.savback@tillvaxtverket.se gärna före den 18 januari 2013.

    Vi ser fram att träffas den 30 januari. Eventuella frågor besvaras av undertecknad eller Björne Hegefeldt, bjorne.hegefeldt@tillvaxtverket.se 08-68195 33.

Kommentarer