Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2013-03-14 Projektpresentationer Northern Periphery Programme

Den 14 mars på förmiddagen har deltagare i Europaforum och andra intresserade möjlighet att lyssna på projektpresentationer från Northern Periphery Programme (NPP). Det handlar om resultat från pågående NPP-projekt med fokus på nuläge, framtidstankar och produkter och tjänster som utvecklas i projekten.

Den 14 mars på förmiddagen har deltagare i Europaforum och andra intresserade möjlighet att lyssna på projektpresentationer från Northern Periphery Programme (NPP). Det handlar om resultat från pågående NPP-projekt med fokus på nuläge, framtidstankar och produkter och tjänster som utvecklas i projekten.

Tid och plats

14 mars kl 8:30-12:00

Hotell Nordkalotten i Luleå

Anmälan och frågor

Annika Blomster
Projektkoordinator
EU-projektkontoret

 

www.northernperiphery.eu

 

Skriv ut
1 mars, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer