Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Årskonferens den 10-11 september i Vasa

Lyssna

2013-09-10 Botnia-Atlanticaprogrammets årskonferens 2013

Ta chansen att få en inblick i det kommande Botnia-Atlanticaprogrammet 2014-2020!

10-11 september 2013 i Vasa
Radisson Blu Royal Hotel
Hovrättsesplanaden 18, Vasa

Ta chansen att få en inblick i det kommande Botnia-Atlanticaprogrammet 2014-2020!
Konferensprogram

Den 10-11 september kommer Botnia-Atlanticaprogrammets årskonferens 2013 att äga rum i Vasa. Under konferensen diskuteras frågan om det inför framtiden är möjligt att skapa än större mervärde av de projekt som beviljas. Ett annat fokus är framtagandet av kommande program och deltagarna kommer bland annat att få tillfälle att lära mer om, samt diskutera innehållet i det framtida programmet. Föreläsningarna simultantolkas mellan svenska och finska under konferensen.

Anmäl er till konferensen till info@botnia-atlantica.eu senast 30 augusti.

I samband med anmälan önskar vi också att ni meddelar om ni ska delta på middagen den 10 september samt eventuella önskemål kring maten (allergier eller andra önskemål).

Önskas flyg från Umeå så finns möjligheter att åka taxiflyg till och från konferensen. Priset per person blir ca 3 300 SEK men kan också bli något högre om vi inte fyller planet. Anmälan till en flygstol är bindande och kostnaden kommer att faktureras även om platsen sedan inte nyttjas.

Skriv ut

12 augusti, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer