Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

INBJUDAN till seminarium om Norra Periferi-programmet 2014-2020 - 30 januari 2013

Lyssna

2014-03-25 – Transnationellt samarbete i Östersjöregionen, Nordsjöregionen och Norra Periferin – hur ska vi använda EU-programmen för bästa nytta?

Vad vill nationella myndigheter att vi ska samarbeta kring i vårt närområde de kommande åren? Vilka områden och projekt prioriteras på regional nivå? Vilka mervärden kan samarbete ge? Lyssna, diskutera och planera för kommande projekt i de transnationella programmen i vårt närområde. Boka in kortare samtal med de myndigheter du särskilt vill diskutera med. Efter en […]

Vad vill nationella myndigheter att vi ska samarbeta kring i vårt närområde de kommande åren? Vilka områden och projekt prioriteras på regional nivå? Vilka mervärden kan samarbete ge? Lyssna, diskutera och planera för kommande projekt i de transnationella programmen i vårt närområde. Boka in kortare samtal med de myndigheter du särskilt vill diskutera med.

Efter en översikt över läget i programmen diskuterar vi mervärde och fördjupar diskussionen inom tre teman som stöds i de tre programmen: Innovation/SME, Tillgänglighet och Miljö/Energi. På plats har du också möjligheten att boka in korta möten med myndigheter som du är intresserad att diskutera samarbete och projektidéer med.

På plats finns bl.a. representanter för:

–          Trafikverket
–          Sjöfartsverket
–          Energimyndigheten
–          Vinnova
–          Tillväxtverket
–          Naturvårdsverket
–          Havs- och Vattenmyndigheten
–          Skogsstyrelsen
–          Nordregio
–          m.fl.

 

Skriv ut

25 februari, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

  • Anmälan till sirkku.ryynanen@tillvaxtverket.se senast den 5 mars. Ange vilken av de tre tematiska fördjupningarna du vill delta i.

    Ett preliminärt program bifogas. Se i vänstra menyn.

    Välkomna

    Tillväxtverket

    Internationella avdelningen

Kommentarer