Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2014-04-09 – Medborgardialog om EU i Umeå

Välkommen till en Medborgardialog om EU som anordnas inom ramen för Europeiska temaåret för medborgarna.

Välkommen till en Medborgardialog om EU som anordnas inom ramen för Europeiska temaåret för medborgarna. EU-kommissionen i Sverige arrangerar i samarbete med Europeiska parlamentets informationskontor i Sverige, Ungdomsstyrelsen, Europa Direkt Västerbotten och Umeå universitet. Liknande möten pågår inom hela EU och nu har turen kommit till Umeå!

Den 9 april på Umeå universitet har du möjligheten att föra fram dina synpunkter och förslag om hur du vill se EU utvecklas, vilka frågor du anser vara viktigast eller kanske hur du ser på dina möjligheter och rättigheter som EU-medborgare.

På plats för att lyssna och svara på dina frågor finns Pierre Schellekens, chef för EU-kommissionen i Sverige, Europaparlamentarikerna Jens Nilsson (S, S&D), Cecilia Wikström (FP, ALDE) samt lokalpolitiker.

Resultaten ifrån mötet kommer att kommuniceras direkt till beslutsfattare på plats och sammanställas med alla hundratals medborgardialoger som arrangerats under det Europeiska Medborgaråret runtom i EU.

Dagen kommer att göras så interaktiv som möjligt. Du som inte har möjlighet att delta på plats kommer att kunna följa mötet via webben och bidra med dina synpunkter via sociala medier.

Skriv ut

25 mars, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström
 • Vill du delta? Anmäl dig på comm-rep-sto-medborgardialog@ec.europa.eu

  senast den 2 april. Ange namn, efternamn, sysselsättning, ålder, bostadsort, kön, samt ev. specialkost.

  Datum: 9 april 2014
  Tid: 12.00-14.00 (lättare lunch serveras i salen Brashörnan kl. 11.00-11.45)
  Plats: Umeå universitet, sal Aula Nordica
  Anmälan är öppen mellan 11/3-2/4.

Kommentarer