Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Informationsträff om Botnia-Atlanticaprogrammet i Härnösand den 4:e juni

Den andra ansökningsomgången inom Botnia-Atlanticaprogrammet öppnar 1 juni och stänger 24 augusti. Då välkomnas ansökningar inom insatsområdena "Miljö" och "Näringsliv" (ansökningsomgång för projekt inom "Innovation" och "Transport" öppnas senare i höst).

Den andra ansökningsomgången inom Botnia-Atlanticaprogrammet öppnar 1 juni och stänger 24 augusti. Då välkomnas ansökningar inom insatsområdena ”Miljö” och ”Näringsliv” (ansökningsomgång för projekt inom ”Innovation” och ”Transport” öppnar i höst).

För att underlätta för de som planerar att skicka in en projektansökan kommer programadministrationen att finnas på plats på Västernorrlands läns landsting (Storgatan 1, Härnösand) den 4:e juni mellan klockan 10-15 (Nämndsalen). Programadministrationen kommer då att informera om vad man bör tänka på inför en ansökan och presentera nyheterna för programperioden. Vidare kommer det nya elektroniska ansökningsformuläret visas.

Efter träffen finns visst utrymme att träffa handläggarna på sekretariatet för att diskutera specifika frågor som uppstått i projektplaneringsgruppen (gäller inte allmänna projektpresentationer). Meddela i anmälan om ni önskar avsätta tid för träff med sekretariatets handläggare.

Anmälan görs senast 25 maj via:
http://www.botnia-atlantica.eu/material/evenemang/anmalning-harnosand-4-juni/

Skriv ut
18 maj, 2015 | Mikael Johansson

Bilagor

  • Genom Botnia-Atlantica finansieras gränsöverskridande projekt mellan Sverige, Finland och Norge.

    Genom samverkan över landsgränser ska programmet på ett hållbart sätt bidra till en ökad innovationskapacitet, ett stärkt näringsliv, utvecklade natur- och kulturarv samt goda öst-västliga kommunikationer.

    Botnia-Atlanticaprogrammet finansierar projektverksamhet i de tre landskapen Mellersta Österbotten, Österbotten och Södra Österbotten i Finland. I Sverige ingår Västerbottens och Västernorrlands län samt Nordanstigs kommun i Gävleborgs län. Den norska delen av Botnia-Atlanticaområdet består av Nordland fylke.

  • Ytterligare information om Botnia-Atlanticaprogrammet:
    http://www.botnia-atlantica.eu/

Kommentarer