Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Informationsträff om Botnia-Atlanticaprogrammet i Seinäjoki 25:e augusti

Botnia-Atlanticaprogrammets tredje ansökningsomgång (Innovation och Transport) öppnar 1 september och stänger 9 oktober.

Botnia-Atlanticaprogrammets tredje ansökningsomgång (Innovation och Transport) öppnar 1 september och stänger 9 oktober. För att underlätta för de som planerar att skicka in en projektansökan kommer programadministrationen att finnas på plats i Seinäjoki den 25 augusti klockan 10-15. Programadministrationen kommer då att informera om vad man bör tänka på inför en ansökan och presentera nyheterna för programperioden. Vidare kommer också det nya elektroniska ansökningsformuläret visas.

Efter träffen finns visst utrymme att träffa handläggarna från programmets sekretariat för att diskutera specifika frågor som uppstått i projektplaneringsgruppen (gäller inte allmänna projektpresentationer).

Taxiflyg avgår från Umeå kl. 7:25 på morgonen och tillbaka från Seinäjoki efter träffen kl. 16:00 (tiderna är lokala). Anmälan till taxiflyg är bindande och kostnaden kommer att faktureras.

Anmälan sker senast 18:e augusti via:

http://www.botnia-atlantica.eu/material/evenemang/anmalning-seinajoki-2582015/

Skriv ut

11 augusti, 2015 | Mikael Johansson

Bilagor

  • Ytterligare information om Botnia-Atlanticaprogrammet finns på programmets hemsida:

    http://www.botnia-atlantica.eu/

Kommentarer