Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Ska du med? Nu stängs dörrarna för anmälan till Europaforum 31/3 – 1/4

Du har fortfarande en chans att anmäla sig till det femtonde Europaforum Norra Sverige även om dörrarna börjar stängas i och med att konferensen nu har ca 130 anmälda deltagare.

KONFERENS. Du har fortfarande en chans att anmäla sig till det femtonde Europaforum Norra Sverige även om dörrarna börjar stängas i och med att konferensen nu har ca 130 anmälda deltagare. 

10 år efter det att Europaforum Norra Sverige hade sin konferens i Lycksele 2001 är det nu dags att återvända 31 mars-1 april 2011 på Hotell Lappland i Lycksele.

Årets konferens har ett framtidstema. På konferensen kommer det att diskuteras och fatta beslut om Europaforum Norra Sveriges strategi för mandatperioden och en handlingsplan för perioden fram till nästa Europaforum.

Det görs också framåtblickar mot den kommande programperioden och EU:s budget. Vid Europaforum skall också länens nya rapportörer, och det ordförandepar de utsett bland sig presenteras.

Praktiskt:

Europaforum Norra Sverige möts på Hotell Lappland i Lycksele den 31 mars och 1 april. Konferensen börjar med lunch första dagen och avslutar med lunch dag 2. Ett antal rum är förhandsbokade och priset för ett enkelrum är 845 kronor per natt. Deltagarna bokar själva rum på Hotell Lappland, uppge Europaforum som referens för att få det fördelaktiga priset.

Om Europaforum:

Europaforum Norra Sverige – De fyra nordligaste länens samarbete för att påverka EU

Europaforum Norra Sverige är en mötesplats för politiker på lokal, regional, nationell och europeisk nivå. Forumet arrangeras cirka två gånger per år. Syftet är att öka kunskapen och medvetenheten om Europapolitiken i de politiska organen i de fyra nordligaste länen samt att påverka denna i de delar den berör norra Sverige.

Vill du vara med? Program och hur du anmäler dig hittar du här.

Skriv ut

25 mars, 2011 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer