Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Smartare välfärd genom digitalisering

Välkommen till det ”Digitala Västerbotten”, ett län där vi går från ord till handling och samverkar för att bygga en smartare välfärd genom digitalisering. Vi bjuder in till en heldag med strategiska insikter, goda praktiska exempel från vår region och samtal om framtiden. Målgrupp är ledande tjänstemän och beslutsfattare.

Välkommen till en heldagskonferens där vi firar det Digitala Västerbottens framgångar och ser framåt mot nya möjligheter och utmaningar i arbetet med att bygga en smartare välfärd.

Till vår hjälp har vi bland annat förändringsledaren Catrin Ditz, Digital Agenda STORSTHLM, AI-rådgivaren Göran Lindsjö, Governo, Digitaliseringsmyndighetens nya GD, Anna Eriksson, Umeå kommuns tillväxtdirektör Johan Gammelgård och alla projektledare och styrgruppsmedlemmar i projektet Digitala Västerbotten.

Förutom diskussion kring ett nationellt, regionalt och framtidsperspektiv kommer valbara seminarier om smartare välfärd i praktiken att vara en del i programmet.

Tid: 28 november 2018, kl.9.30-16
Plats: Nolia, Umeå

Inbjudan och program 181128

Konferensen är kostnadsfri för deltagare från Västerbottens län och Örnsköldsviks, Arvidsjaurs och Arjeplogs kommuner, men antalet platser är begränsat.

Konferensen arrangeras av Region Västerbotten i samarbete med Umeå kommun och är höstens viktigaste arena för nätverkande, kompetenshöjning och kraftsamling för ledare och beslutsfattare i det fortsatta arbetet med digital förändring i norra Sverige – välkommen!

För mer information

Andreas Skog, projektledare med ansvar för digital kompetens, Region Västerbotten
073-819 08 63, andreas.skog@regionvasterbotten.se

Skriv ut

8 november, 2018 | Olivia Collin

Kommentarer