Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2013-04-10 Kurs i bokprat

Kursen syftar till att ge deltagarna modet, verktygen och tekniken att stå på en ”scen” inför en publik och på ett medryckande och intresseväckande sätt presentera och prata om böcker för vuxna, både skönlitterära verk och fackböcker.

Kurs i bokprat för vuxna

Kursen syftar till att ge deltagarna modet, verktygen och tekniken att stå på en ”scen” inför en publik och på ett medryckande och intresseväckande sätt presentera och prata om böcker för vuxna, både skönlitterära verk och fackböcker.

Det blir övningar kring berättande, röst och närvaro. Vi kommer också att beröra hur man etablerar kontakt med publiken och väcker läslust. Varje deltagare får förbereda sig på att prata om en bok som man tycker om.

Kursen riktar sig i första hand till bibliotekspersonal i Västerbotten som vill lära sig eller bli bättre på att bokprata för vuxna. Kursledare är Lillemor Skogheden, dramapedagog och regissör på Västerbottensteatern.

Plats: Västerbottensteatern, Skellefteå
Datum: Onsdagen den 10 april 2013
Tid: Kl. 10.00 – 16.00. Vi börjar med fika kl. 9.30

Kursdagen är kostnadsfri, fika och lunch ingår. Max 15 personer. Först till kvarn gäller!

Anmälan senast torsdag 28 mars till carl-axel.gyllenram@regionvasterbotten.se

 

Arrangör: Region Västerbotten/Länsbiblioteket i Västerbotten/Förstudien ”Det litterära Västerbotten”

Skriv ut

25 mars, 2013 |
Pia Brinkfeldt
Pia Brinkfeldt

Bilagor

Kommentarer