Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2013-10-12 -19 Länskulturdagar i Lycksele

Från 12 oktober till 19 oktober fylls kommunen av mängder av spännande aktiviteter för alla åldrar och smaker.

VÄLKOMNA TILL EN DRYG VECKA AV BLOMSTRANDE KULTUR I LYCKSELE KOMMUN!

Från 12 oktober till 19 oktober fylls kommunen av mängder av spännande aktiviteter för alla åldrar och smaker. Vi som står bakom arrangemanget har ett gemensamt uppdrag att verka i hela Västerbottens län. Tillsammans med lokala verksamheter, föreningar, Lycksele kommun och ovärderliga eldsjälar kan vi nu presentera ett digert program med över 80 programpunkter! Konserter, utställningar, seminarier, konferenser, teaterföreställningar, berättarföreställningar, filmvisningar, workshops, öppna arkiv och författarbesök.

Det mesta ryms under rubriken Länskulturdagar i Lycksele!

Klicka på bilden för att se hela programmet

Program Länskulturdagar Lycksele_Sida_1

Skriv ut

4 oktober, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

Kommentarer