Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2014-11-13-15 Mänskliga Rättighetsdagarna 2014

MR-dagarna äger rum den 13-15 november i Umeå. Lördagen den 15 november är programmet gratis, så du kan välja mellan att köpa en tvådagarsbiljett för torsdag-fredag där du får tillträde till hela konferensens program eller en endagsbiljett för torsdag eller fredag som gäller den dag du väljer

MR-dagarna äger rum den 13-15 november i Umeå. Lördagen den 15 november är programmet gratis, så du kan välja mellan att köpa en tvådagarsbiljett för torsdag-fredag där du får tillträde till hela konferensens program eller en endagsbiljett för torsdag eller fredag som gäller den dag du väljer (se biljettpriser nedan).

Villkor och information

  • När din bokning är klar får du din biljett via e-post. Var därför noga med att du fyller i rätt kontaktuppgifter. Har du inte fått din biljett inom 24 h efter din beställning, vänligen kontakta MR-dagarnas kansli.
  • Det är först till kvarn som gäller till alla programmets olika delar och det går tyvärr inte att förboka plats till specifika programpunkter.
  • MR-dagarna reserverar sig för eventuella ändringar i programmet.
  • Betalning: Enklast betalar du med kort direkt via nätet. Faktura är möjligt vid köp över 749 kr och glöm då inte att fylla i fakturaadress, eventuellt kostnadsställe och referens. Vi tillämpar 30 dagars betalningstid.
  • Ångerrätt: Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning skett är du därför bunden av ditt köp. Det går att överlåta biljetten till en annan person kostnadsfritt (kontakta då MR-dagarnas kansli). Vid avbokning tillkommer avbokningsavgift på 500 kr.

För mer information om evenemanget besök www.mrdagarna.nu 

Har du frågor om MR-dagarna, biljettköp, tillgänglighet eller andra frågor om evenemanget, kontakta då info@mrdagarna.se

Köp biljett här!

Skriv ut

4 november, 2014 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer