Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2015-03-26-27 Tell me a story

Missa inte detta tillfälle att få inspiration och kompetens när det gäller att använda berättande för att hjälpa människor att lära och växa. Välkomna till Berättarfestivalen och konferensen Tell Me a Story!

Har du nåt bra att berätta – prata på!
En del av er har väl redan hört allt detta förut, men har man nåt bra att erbjuda kan man väl få vara lite tjatig? Missa inte detta tillfälle att få inspiration och kompetens när det gäller att använda berättande för att hjälpa människor att lära och växa. Välkomna till Berättarfestivalen och konferensen Tell Me a Story!

Berättandet som pedagogisk resurs – hajp eller möjlighet?
Kanske spoilervarning här, men en gissning är att föreläsarnas svar på den frågan kommer att vara entydigt: berättande kan vara en stor tillgång i det pedagogiska arbetet inom alla former av utbildning och utveckling av personer och organisationer.

Det är dessutom en resurs som svarar upp mot många av skolans uppdrag: att arbeta med det vidgade språkbegreppet, identitet, mångfald, delaktighet, kulturarv, gemenskap och givetvis lärande.

Tell Me a Story riktar sig alltså till dig som arbetar inom skola, vuxenutbildning, SFI, studieförbund eller med annan utbildning. Eller till dig som jobbar med att hjälpa människor att växa i din roll som exempelvis ledare, HR-ansvariga, fritidsledare, inom vård och omsorg eller som organisationsutvecklare.

Konferensen genomförs 26-27 mars.

Program och information ››

Skriv ut

16 februari, 2015 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer