Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Bokcirkel – testa en digital!

Lä(n)sCirkeln är ett länsöverskridande läsprojekt mellan Länsbiblioteket i Västerbotten och Region Västernorrland. Projektet vänder sig till bibliotekspersonal i norra Sverige. Syftet är att vi, genom att tillsammans läsa och diskutera litteratur av olika slag, ökar vår kunskap om litteratur och kompetens i att diskutera litteratur. Samtidigt ökar vi också vår digitala kompetens genom att använda verktyg som […]

Lä(n)sCirkeln är ett länsöverskridande läsprojekt mellan Länsbiblioteket i Västerbotten och Region Västernorrland. Projektet vänder sig till bibliotekspersonal i norra Sverige.

Syftet är att vi, genom att tillsammans läsa och diskutera litteratur av olika slag, ökar vår kunskap om litteratur och kompetens i att diskutera litteratur. Samtidigt ökar vi också vår digitala kompetens genom att använda verktyg som bokcirklar.se och andra digitala mtöesverktyg.

Hur går det till?
Bli medlem på www.bokcirklar.se
Anslut till den offentliga bokcirkeln Lä(n)sCirkeln
Under fliken Forum väljer du vilken tråd du vill diskutera i. Varje läsperiod har sin egen tråd. Diskussionen sker fritt under hela läsperioden. Vi avslutar varje läsperiod med en frivillig livechatt.

Läsperioder:
19 mars – 3 maj: Ett jävla solsken av Fatima Bremmer
4 maj – 20 juni: Den tyska flickan av Armando Lucas Correa

Projektet utvärderas inför fortsättning under hösten.

Här kan du läsa mer om länscirkeln_v18

Skriv ut

7 mars, 2018 | Jenny Lindmark

Kommentarer