Gå till sidans huvudinnehåll Gå till sidans meny
Kontakt
Lyssna

Christina Rickardsson

Foto: privat

Om mig

Det sägs att alla goda ting kommer i tre, men för mig kommer de i fyra. Jag är författare, företagare, föreläsare och fallskärmshopperska. Jag tillhör en av dessa människor på vår planet som fått två lotter i livet; jag föddes fattig i en liten stad, Diamantina i Brasilien, där jag de första åren av livet levde i en grotta ute i vildmarken.

När jag var åtta år gammal adpoterades jag till Sverige och hamnade i Västerbottens pärla Vindeln. Jag älskar Norrland och ju äldre jag blir ju mer uppskattar jag skönheten som vår landsända besitter.

När jag inte jobbar (vilket nästan är alltid) eller hoppar fallskärm, så skriver jag. Just nu skriver jag på min andra bok som jag hoppas ska komma ut under 2018. Jag är en person som älskar att förverkliga mina drömmar och gärna vill inspirera andra till att förverkliga sina.

Bok jag vill tipsa länet om att läsa

Jag vill tipsa om boken Skillnaden mellan lingon och blåbär av Annah Ovesson. Den är, tycker jag, en feelgoodroman med allvarlig underton om ett ämne (den utsatta situationen för flyktingar) som alltid är aktuellt.  Jag älskar själv att läsa när jag har tid, och då läser jag allt möjligt – men jag älskar verkligen fantasyböcker! Jag tycker att det är bra att läsa böcker från olika länder, inom olika kategorier – men det viktigaste är att vi läser – inte vad.

Kontakta mig!

Uppdaterad 10 mars, 2017 kl 11:06 av Jenny Lindmark