Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2013-03-22 Välkommen till konferensen Ung i Västerbotten

Vi hälsar dig välkommen till Västerbottens första regionala konferens på ämnet ”ungas möjligheter att påverka och delta i samhällsutvecklingen i Västerbotten”. Syftet är att skapa en regional mötesplats för utvecklingsfrågor och där unga och vuxna kan mötas på lika villkor i det regionala utvecklingsarbetet.

Vi hälsar dig välkommen till Västerbottens första regionala konferens på ämnet ”ungas möjligheter att påverka och delta i samhällsutvecklingen i Västerbotten”. Syftet är att skapa en regional mötesplats för utvecklingsfrågor och där unga och vuxna kan mötas på lika villkor i det regionala utvecklingsarbetet.

Ungas tankar om nutiden och framtiden är en viktig pusselbit i byggandet av ett attraktivt och konkurrenskraftigt Västerbotten. I samband med den Regionala utvecklingsstrategin (RUS) har vi därför genomfört en ”mini-RUS” på ämnet ”Livsmiljöer” med ungdomar från länet. Resultatet från det arbetet ligger till grund för konferensen Ung i Västerbotten den 22 mars.

När? 22 mars 09.00 till 16.40
Var?
Hotell Lappland, Lycksele

Väl mött i Lycksele
Gunilla Johansson, ordförande Länsbygderådet i Västerbotten

Nina Björby (S), ordförande Kulturberedningen, Region Västerbotten

 

Anmäl dig härhttps://docs.google.com/forms/d/1OLwuZqfXt4lM7PvEO6MV0FJDltn360rpSBoglgN1-NM/viewform

Sista anmälningsdag är onsdag den 13 mars.

Se bifogat program i vänsterspalten. 

För mer information och eventuella frågor kontakta  

Helena Lundgren, Ungdomsforum i norr, Länsbygderådet. Helena.lundgren@heliacon.se, 070-6268246

Linn Edlund, Ung kultur Västerbotten, Region Västerbotten. Linn.edlund@regionvasterbotten.se, 070-5465793

Skriv ut

21 februari, 2013 |
Linn Edlund
Linn Edlund

Bilagor

Kommentarer