Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt

Ett nordiskt hopp för kreativa näringar vid AERs sommarskola 2012. Från vänster: Gelnis Tibaduiza, Västerbottens representant, Ida Karkiainen, Kaisa Andrea Ferguson Fredriksen, Silje Wetteland Melås, Jenny Mozgovoy, internationell strateg vid Region västerbotten och Sofia Mörtlund, representant för Västerbotten.

Lyssna

Vill du bli internationell ungdomsambassadör?

Region Västerbotten söker två ungdomar som vill delta i Assembly of European Regions (AERs) årliga sommarskola, som 2013 kommer att hållas i Nyköping den 19-24 augusti. Temat för i år är ”Green growth – regions towards a resource-efficient Europe”.

Region Västerbotten söker två unga som vill delta i Assembly of European Regions (AERs) årliga sommarskola, som 2013 kommer att hållas i Nyköping den 19-24 augusti.
Temat för i år är ”Green growth – regions towards a resource-efficient Europe” och programmet är fullspäckat med spännande workshops, föreläsningar och studiebesök!

AffischÄr du mellan 18 och 29 år och intresserad av internationella frågor?
Är du utåtriktad och tycker det är roligt att lära känna nya människor från hela Europa? Då har du chans att bli en av Västerbottens ungdomsambassadörer i sommar.

Sommarskolan är ett forum där unga, politiker och tjänstemän från olika regioner i Europa träffas för att utbyta erfarenheter och kunskaper samt för att diskutera aktuella ämnen. Sommarskolan ska peppa unga i att påverka, engagera sig, samt stärka delaktigheten i samhällsfrågor.

Som ungdomsambassadör representerar du Region Västerbotten som står för din anmälningsavgift, boende, mat och resekostnader i samband med sommarskolan.

Ansökan
Det är enkelt att söka! Maila en motivering till varför just du skulle passa som internationell ungdomsambassadör för Västerbotten. Maila till: fredrik.gunnarsson@regionvasterbotten.se och har du frågor slå en signal: 070-325 57 17. Sista anmälningsdag är 26 maj 2013.

Förväntningar
Vi förväntar oss att du på ett engagerat sätt representerar Västerbotten. Vi vill också att du i samband med veckan, delar med dig av dina upplevelser i en kort text. Den kan handla om ditt deltagande i sommarskolan i allmänhet eller om någon specifik workshop, föreläsning eller något spännande studiebesök.

Mer information
Har du frågor eller funderingar kring sommarskolan? Kontakta fredrik.gunnarsson@regionvasterbotten.se, eller slå en signal: 070-325 57 17.

Program och övrig information finns på AER:s hemsida:
http://www.aer.eu/en/events/summer-school/2010-2019/aer-summer-school-2013.html

Skriv ut

2 maj, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Kommentarer