Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2013-02-21 Stora Upphandlingsdagen

Den naturliga mötesplatsen för dig som arbetar med offentlig upphandling!

Den naturliga mötesplatsen för dig som arbetar med offentlig upphandling!

Som vanligt är vi stolta att presentera föreläsningar och seminarier i aktuella ämnen inom området upphandling, men också intressanta utställare och en presentation av aktuella upphandlingar av de offentliga aktörerna i regionen.

Vi utlovar också en livlig diskussionsstund ledd av årets moderator, Sverker Olofsson. Nytt för i år är att du som deltagare kan boka ett kortare möte med medlemmarna i Västerbottens Upphandlingsråd, föreläsarna, utställarna och upphandlingscheferna hos regionens offentliga aktörer.

Läs mer på vår hemsida www.ac.cci.se, fullständigt program kommer inom kort!

Skriv ut

11 februari, 2013 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström

Bilagor

Kommentarer