Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

2012-10-24 Vilja kraft mod – Nationell konferens

Västerbottens läns landsting har beslutat om ett tolfte mål för sitt folkhälsoarbete "Främja psykisk hälsa och förebygg psykisk ohälsa".

Västerbottens läns landsting har beslutat om ett tolfte mål för sitt folkhälsoarbete ”Främja psykisk hälsa och förebygg psykisk ohälsa”. Ambitionen är att utveckla insatser som främjar och förebygger och som når alla åldersgrupper – barn och unga, vuxna och äldre. Vi vill bjuda in deltagare som, liksom vi i Västerbotten, arbetar för att människor ska uppleva en god psykisk hälsa hela livet. För detta krävs vilja, kraft och mod.Socialpsykiatriskt kunskapscenter finns med som arrangör.Plats: Medlefors folkhögskola, SkellefteåDatum: 24-25 oktober 2012

Konferensen vänder sig till politiker, tjänstemän, forskare och kliniskt/praktiskt verksamma från kommuner och landsting. Även verksamma från företagshälsovård, privata vårdorganisationer och näringsliv är välkomna.

Konferenskostnad: 2 200 inklusive boende, 1 500 exklusive boende och 1000 kr för en dag. Priserna är exklusive moms.

Läs mer på http://vll.se/viljakraftmod

Datum, pris och plats

Datum:2012-10-24
Sista dag:2012-10-25
Kurs/konferensavgiftKostnadsfritt eller ej angett
Skriv ut
9 september, 2012 |
Jörgen Boström
Jörgen Boström
  • Detta meddelande visar att Anmälan görs hos extern anordnare, att Händelsen är fullbokad eller att Anmälningstiden gått ut.

Kommentarer