Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Älg som passerar simmandes framför en kajak

Älg som passerar simmandes framför en kajak

Lyssna

Berättarfestivalen på Skellefteå lasarett

18-24 april pågår Berättarfestivalen i Skellefteå. På festivalens facebooksida står att läsa att " biblioteken is da place att vara om du vill serveras en bra mix av berättelser under Berättarfestivalen." Skellefteå sjukhusbibliotek bidrar med två programpunkter: Berättarcafé om Skellefteå lasarett samt en berättelse och kajakpaddling i Kanada och Alaskas vildmark.

18-24 april är det äntligen Berättarfestival igen! På Berättarfestivalen i Skellefteås facebooksida står att ” biblioteken is da place att vara om du vill serveras en bra mix av berättelser under Berättarfestivalen.” Skellefteå sjukhusbibliotek bidrar med två programpunkter: ett berättarcafé om lasarettet samt en berättelse om kajakpaddling i Kanadas och Alaskas vildmarker.

Berättarcaféet som hålls tisdag 19 april gör ett kort avstamp i boken boken ”Det bästa som hänt oss” – Skellefteå lasarett 1990-2015. Därefter släpps ordet fritt  till den som vill dela sin berättelse. På plats finns bland andra Tage Ljungholm, Carin Nilsson, Ingmar Lafvas, Ulla Nordmark och Rolf Burman. Gitarristen och trubaduren Lars Lidgren medverkar också.

Söndag 24 april gästas Skellefteå lasarett av Petra Westermark som paddlat 300 mil längs Yukonfloden. Det bjuds bland annat på naturupplevelser och möten med djurliv och människor som lever vid floden.

Mer information finns i bifogade program.

Alla intresserade är varmt välkomna!

Skriv ut

22 mars, 2016 | Maria Lundström

Bilagor

Kommentarer