Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Unga kreatörer sökes!

Är du under 30 år och verksam inom det kulturella och kreativa fältet? Vill du påbörja eller utveckla ett projekt i samarbete med andra kreatörer från Norge, Finland och Ryssland? Sök då till utbildningsprogrammet Young cultural entrepreneurs for the creative sector!

Är du under 30 år och verksam inom det kulturella och kreativa fältet? Vill du påbörja eller utveckla ett projekt i samarbete med andra kreatörer från Norge, Finland och Ryssland? Sök då till utbildningsprogrammet Young cultural entrepreneurs for the creative sector

Under totalt 4 seminarieveckor utspridda över året och Barentsregionen har två kreativa västerbottningar möjlighet att delta i ett utbildningsprogram för unga entreprenörer. Seminarieveckorna är kostnadsfria och som deltagare betalar du heller ingenting för resor, kost och logi.

Utbildningen syftar till att ge nödvändig kunskap för att deltagarna ska lyckas som entreprenörer inom den kreativa sektorn och bygga nätverk med andra kreatörer i Barentsregionen. Veckorna kommer att innehålla en blandning av utbildningsinslag/seminarier, föredragshållare, studiebesök, eget projektarbete och nätverkande.

Preliminära seminarieveckor:

Vecka 1: 27-31 maj 2013, Sverige
Vecka 2: 16-20 september 2013, Norge
Vecka 3: 11-16 november 2013, Ryssland
Vecka 4: 10-14 februari 2014, Finland

Ansök här senast 2 april!

Utbildningsprogrammet Young cultural entrepreneurs for the creative sector hålls inom ramen för projektet New Horizons 2013-2014.

Skriv ut

14 mars, 2013 |
Pia Brinkfeldt
Pia Brinkfeldt

Bilagor

Kommentarer