Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Bibliotekarie, vikariat

Nu söker Region Västerbotten:
Bibliotekarie, vikariat
Tjänsten är ett vikariat på halvtid under perioden 180901-190331 med tillsättning snarast.
Placeringsort: Umeå, Norrlands universitetssjukhus, Alva kultur

Arbetsuppgifter
Som bibliotekarie på Alva kultur arbetar du med den allmänna biblioteksverksamheten och kommer att i yttre tjänst möta och vägleda biblioteksbesökare, främst patienter, anhöriga och landstingspersonal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst kandidatexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
Du har god kunskap om litteratur samt ett intresse av att arbeta med digitala verktyg och lösningar. Erfarenhet av programverksamhet och ett kreativt sinne är önskvärt. För detta vikariat söker vi en person som har ett öppet förhållningssätt, god kommunikativ förmåga och gärna söker samverkan med olika aktörer.

Övrigt:

Tjänsten är organisatoriskt placerad inom Länsbiblioteket, enheten Kultur, Region Västerbotten. Verksamheten leds av länsbibliotekschefen.

Fackliga kontaktpersoner

Bella Lawson, Vision, tel 070-676 72 73

Barbro Granberg, Saco, tel 070-258 57 01

Information och frågor

För ytterligare information om vår verksamhet se: www.regionvasterbotten.se/alvakultur

Charlotte Berglund, länsbibliotekschef, tel 070 – 238 57 57

Ansökan skickas till

Ansökan skall vara Region Västerbotten tillhanda senast 2018-08-19 via post, Box 443, 901 09 Umeå eller via e-post regionforbundet@regionvasterbotten.se.

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Skriv ut

28 juni, 2018 | Sonja Forsberg

Kommentarer