Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

IT Pedagog

Region Västerbotten söker:

IT-pedagog vid MediaCenter

Tjänsten är en tillsvidareanställing, heltid, från och med 2017-08-07 eller enligt överenskommelse, med förbehåll att erforderliga beslut tas. Arbetsområdet och placeringsort är Västerbottens län.

Arbetsuppgifter Som IT-pedagog på MediaCenter kommer du att ha en viktig roll i arbetet med att utbilda pedagoger i hela Västerbottens län inom digitaliseringen av undervisningen. Du kommer framför allt arbeta med den nationella IT-strategin samt utvecklingen av fjärrundervisningen i Västerbotten. Du kommer att leda och ingå i olika projekt samt hålla i kurser och utbildningar.

Kvalifikationer Du har en pedagogisk examen samt en hög allmän IT-kompetens. Du är van att arbeta med IT som ett pedagogiskt verktyg. Du har flerårig erfarenhet av arbete i förskola eller skola. Du har mycket god kunskap om skolans styrdokument och organisation. Erfarenhet av att utbilda kollegor eller andra vuxna är meriterande. Erfarenhet av arbete med projekt/projektledning samt utvecklingsprocesser är meriterande.

Du är lätt att samarbeta med, utåtriktad och positiv. Du har en god förmåga att jobba både i grupp och individuellt. Din ansvarskänsla för arbetet är hög, precis som din skicklighet att initiera och driva frågor inom både ditt specifika ansvarsområde och för verksamheten i stort. Upparbetade nätverk inom skolvärlden och regionen är meriterande.

Övrigt I arbetet ingår det att resa runt i Västerbottens län. B-körkort är ett krav.

Facklig kontaktperson Bella Lawson, Vision, 070- 676 72 73 och Liv Öberg, Jusek, 070-351 65 77.

Information och frågor För ytterligare information om vår verksamhet se: www.regionvasterbotten.se samt www.mittmediacenter.se Frågor besvaras av Petter Lundberg, 070-318 01 63, chef MediaCenter.

Ansökan skickas till Ansökan skall vara Region Västerbotten tillhanda senast den 1 juni 2017 via e-post till: regionforbundet@regionvasterbotten.se och petter.lundberg@regionvasterbotten.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Skriv ut

12 maj, 2017 | Sonja Forsberg

Kommentarer