Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Projektledare med inriktning mot turism

Tjänsten är en allmän visstidsanställning, 100 %, från och med januari 2018 och till och med 31 december 2020. Tjänsten är organisatoriskt placerad vid Region Västerbotten Turism. Placeringsort är Umeå. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter Region Västerbotten Turism arbetar med att utveckla besöksnäringen i regionen. Besöksnäringen är en snabbt växande näring […]

Tjänsten är en allmän visstidsanställning, 100 %, från och med januari 2018 och till och med 31 december 2020. Tjänsten är organisatoriskt placerad vid Region Västerbotten Turism. Placeringsort är Umeå. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Region Västerbotten Turism arbetar med att utveckla besöksnäringen i regionen. Besöksnäringen är en snabbt växande näring över hela världen. Västerbotten måste klara av att konkurrera globalt om de moderna besökarna, som betalar för kvalitet och äkthet och som bryr sig om att natur och kultur värnas. För att på allvar ta en plats i konkurrensen så måste vi investera i och kvalitetssäkra våra besöksmål, vår infrastruktur, våra turismföretag och våra destinationsbolag.

Region Västerbotten Turism består av ett strategiskt arbetande team som fokuserar på kvalitet, exportkunnande och hållbarhet för alla delar i den regionala turismen. Vårt arbete omfattar kunskapsöverföring till destinationsorganisationer och turismföretag, samt marknadsaktiviteter för att göra västerbottniska upplevelser kända. Nu söker vi en projektledare till vårt projekt Upplevelsecenter som handlar om att kraftsamla utveckling på ett antal platser där boende, mat, upplevelser och tillgänglighet möter den internationella gästens krav. Arbetsuppgifterna kommer i första hand vara att planera, implementera och följa upp projektets verksamhet samt samordna insatser. En stor del av arbetet rör administration och är en implementering av det strategiska arbetet.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker tjänsten har utbildning med turistisk inriktning på eftergymnasial nivå. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av t ex resehandelskedjan, kvalitetsarbete, hållbarhet, produktutveckling och turismexport, har god kännedom om vår region, har kunskap om och insikt i förutsättningar för samverkan mellan turismens olika aktörer samt är van att arbeta administrativt och i projektform. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar för planering, utveckling och resultat, och kunna kommunicera på ett pedagogiskt sätt på både svenska och engelska.

Du är lätt att samarbeta med, utåtriktad och positiv och har ett gott värdskap. Du har en god förmåga att jobba både i grupp och individuellt. Din ansvarskänsla för arbetet är hög, precis som din skicklighet att driva processer och projekt mot uppsatta mål.

Övrigt

I arbetet ingår det att resa runt i Västerbottens län. B-körkort är ett krav.

Facklig kontaktperson

Bella Lawson, Vision, 070-676 72 73

Barbro Granberg, Jusek, 070-258 57 01

Information och frågor

För ytterligare information om vår verksamhet se: www.regionvasterbotten.se. Frågor besvaras av Annika Sandström 070-550 16 08, regionturismchef vid Region Västerbotten.

Ansökan skickas till

Ansökan skall vara Region Västerbotten tillhanda senast den 31 januari 2018 via e-post regionforbundet@regionvasterbotten.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Skriv ut

9 januari, 2018 | Sonja Forsberg

Kommentarer