Gå till sidans huvudinnehåll
Kontakt
Lyssna

Projektsamordnare

Nu söker Region Västerbotten:
En eller eventuellt två Projektsamordnare
Anställningsform: Allmän visstidsanställning till och med den 31 augusti 2018
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Umeå, utöver förekommande resor som kan ingå i tjänsten

Arbetsuppgifter

Inom Region Västerbotten bedrivs ett flertal regionala utvecklingsprojekt med syfte att öka regionens attraktionskraft och skapa tillväxt i länet. För att kunna utveckla och stärka den sammanlagda kraften av projektens resultat och effekter söker vi nu en projektsamordnare. Du kommer att spela en viktig roll inom en av våra större enheter genom att, i nära samspel med närmaste chef och medarbetare, samordna, strukturera och dokumentera projekten inom verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår att självständigta ansvara för mötesbokningar, protokollföring och fakturahantering. Eftersom projekten varierar över tid kan nya arbetsuppgifter tillkomma efter hand för att möta upp enhetens behov. Periodvis kan arbetsbelastningen vara hög vilket ställer stora krav på din förmåga att prioritera och leverera med bibehållen kvalitét.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har en för arbetet relevant högskoleutbildning. För att lyckas i ditt uppdrag bör du vara självgående och ansvarstagande. Du är noggrann, strukturerad och har lätt för att ta egna initiativ. Du har en mycket god förmåga att kunna planera och genomföra planerade åtgärder.

Du bör ha erfarenhet av projektsamordning eller liknande administrativa uppgifter från andra stora eller medelstora projekt samt ska ha dokumenterad erfarenhet som administratör eller sekreterare. Du har god datavana och arbetar obehindrat i Officepaketet och Google. Erfarenhet av Ascendo Invoice eller liknande fakturahanteringssystem är meriterande.

Tjänsten innebär många kontakter, såväl internt som externt, vilket ställer stora krav på din social förmåga för att kunna skapa förtroendefulla relationer. Du är en tydlig, pedagogisk kommunikatör och uttrycker dig väl i såväl tal som skrift på svenska samt behärskar engelska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och personliga egenskaper.

För ytterligare information om vår verksamhet, www.regionvasterbotten.se. Frågor besvaras av Maud Ericson tfn 070-664 57 74 .

Facklig kontakt: Peter Lundström (Vision), tfn 070-667 74 41 

Ansökan skickas till

Ansökan skall vara Region Västerbotten tillhanda senast den 10 mars 2017 via post, Box 443, 901 09 Umeå eller via e-post regionforbundet@regionvasterbotten.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, försäljare av ytterligare jobbannonser, mediesäljare och liknande.

 

 

 

Skriv ut
17 februari, 2017 | Sonja Forsberg

Kommentarer